Despre noi

Sun tour 24

Sun tour 24 este o agenție de turism cu o vastă experiență în furnizarea de servicii de excursii. Suntem o companie ambițioasă și în creștere, care a reușit să implementeze o varietate de excursii și s-a dovedit pe piața turistică.
Agenția noastră de turism a fost înființată în 2010 și este autorizată de Ministerul Turismului egiptean și este membră a Asociației agenților de turism egipteni (ETAA).
Suntem experți într-o gamă largă de servicii de călătorie disponibile în întreaga Egipt. Sun tour 24 oferă servicii de înaltă calitate, ținând cont de toate nevoile și interesele turiștilor. Sloganul nostru este „Calitatea este prioritatea noastră principală”.
Activitatea noastră principală este de a oferi o gamă completă de servicii de excursii – excursii cu autobuzul care acoperă toate monumentele egiptene antice, safari, excursii de aventură în oazele egiptene, excursii la coastă, excursii cu barca, excursii de divertisment, precum și scufundări în cele mai fabuloase. locuri din magnifica Mării Roșii.

Так Oferim și multe alte servicii legate de turism:
transferuri cu autocarul de lux, călătorii de afaceri, excursii de grup și individuale, vizitarea obiectivelor turistice, pe lângă croaziere pe Nil și cazare la hotel.
Principiul principal al companiei noastre este o abordare individuală a fiecărui client, astfel încât să puteți auzi o mulțime de feedback pozitiv despre noi. Personalul companiei noastre sunt profesioniști cu experiență în industria turismului, sunt entuziasmați de serviciile pe care le oferă, încearcă să țină la curent cu toate cele mai recente evoluții din industria turismului și depășesc așteptările clienților.
Angajații încearcă nu doar să audă, ci și să îndeplinească toate dorințele turiștilor noștri, așa că vă garantăm calitatea înaltă a vacanței dumneavoastră.
Misiunea principală a agenției noastre este să creăm clientului o vacanță fabuloasă, de a cărei organizare demnă ne vom ocupa. Tu relaxează-te – lucrăm!