О нама

Suntour24

Сунтоур24 је туристичка агенција са великим искуством у пружању излетничких услуга. Ми смо амбициозна и растућа компанија која је успела да реализује разне екскурзије и доказала се на туристичком тржишту.
Наша туристичка агенција основана је 2010. године и лиценцирана је од стране египатског Министарства туризма и чланица је Египатског удружења туристичких агената (ЕТАА).
Стручњаци смо за широк спектар туристичких услуга доступних широм Египта. Мосттрипс нуди услуге високог квалитета, узимајући у обзир све потребе и интересе туриста. Наш слоган је “Квалитет је наш главни приоритет”.
Наша основна делатност је пружање читавог спектра излетничких услуга – аутобуских тура које покривају све древне египатске споменике, сафарија, авантуристичких путовања у египатске оазе, излета до обале, излета бродом, забавних екскурзија, као и роњења у најневероватнијим места величанственог Црвеног мора .

Тако Нудимо и многе друге услуге везане за туризам:
луксузни трансфери аутобусом, пословна путовања, групни и индивидуални излети, разгледања, поред крстарења Нилом и хотелског смештаја.
Главни принцип наше компаније је индивидуални приступ сваком клијенту, тако да можете чути много позитивних повратних информација о нама. Особље наше компаније су искусни професионалци у туристичкој индустрији, одушевљени су услугама које нуде, труде се да буду у току са свим најновијим дешавањима у туристичкој индустрији и превазилазе очекивања купаца.
Запослени се труде не само да чују, већ и да испуне све жеље наших туриста, тако да гарантујемо висок квалитет вашег одмора.
Основна мисија наше агенције је да клијенту створи фантастичан одмор о чијој достојној организацији ћемо се побринути. Ви се опустите – ми радимо!